Cégünkről

„ Óvjuk a jövőnket, öntözünk racionálisan” (Veszir)

cegunk.jpgAz Irrivep Kft. megalapításakor az a cél vezérelt bennünket, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítsük a mezőgazdasági öntözés racionalizálását és a vízhasznosítás optimalizálását, mely meggyőződésünk szerint a világ és természetesen Magyarország mezőgazdaságának továbbfejlődésének egyik alapfeltétele. Az éghajlatunkra jellemző tényezők hirtelen változásával, amelyet már a minden napjainkban is tapasztalunk, a térségünkben az éves csapadékeloszlás egyre jobban elmarad a szükségestől. A tavaszi fagyok a nyári szárazság és extrém, egyre gyakoribb 40°C fölötti hőmérséklet sürgeti az öntözés tudatos alkalmazását annak érdekében, hogy a Termelő jó minőségű és kiszámítható termeléshozamot produkáljon az évek folyamán.

A legújabb ENSZ kimutatások is arra utalnak, hogy az édesvízkészlet a 21. században egyik legfontosabb értékünk lesz és a vele való ésszerű gazdálkodás elengedhetetlenné válik. Ha meggondoljuk, hogy világszerte az édesvízkészlet 70%-nak hasznosításáért a mezőgazdaság a felelős, akkor könnyű megérteni, hogy minden erőfeszítésünk a racionális öntözés irányában, fontos és döntő lépés lesz az édesvízkészlet megőrzéshez.

A Termelők körében egyre nagyobb kihívás az egységnyi termőterületre eső termelés hatékonyság növelése, melyet természetesen kiváló minőség mellett kívánnak elérni.

Az Irrivep Kft. a megalapítása óta a világon a legnagyobb öntözési termékeket és rendszereket gyártójaként számon tartott Netafim Magyarországi hivatalos partnere, amely komplett öntözés technikai szolgáltatást (öntözés/tápoldatozás, vezérlés/szabályozás) kíván biztosítani és elérhetővé tenni minden Magyar Termelő számara. A szolgáltatás mellett tanácsadással segítjük partnereinket, hogy az általuk termelt növény számara ideális környezetet a Termelő azaz az Ön igényei alapján közösen alakíthassuk ki.

 

Az Irrivep Kft. a Netafim partneri kapcsolata révén, olyan a világpiacon már széles körben ismert és elismert tudást és termékeket biztosít Önöknek Termelőknek, mely az állandó kutatás és fejlesztés révén a legkorszerűbbek közé tartozik. Az általuk előállított termelő eszközöket (mikróöntözési rendszereket, növényházakat stb.) méltán tartják világszínvonalúaknak, melyek itt Magyarországon is immár Cégünk közreműködésével az Önök rendelkezésére állnak.